Home » Behandelingen » Kunstnagels

(Poly)Gel Kunstnagels

Met PolyGel maak je prachtige kunstnagels. De Polygel voelt licht aan op je nagels, is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl nagels. En een groot voordeel is dat het geurvrij is bij het aanbrengen op de nagel.

Het heeft alle voordelen van acryl en alle voordelen van gel.

De nagel kan verlengd worden door middel van tips of sjablonen, waarbij je langere nagels krijgt. De Polygel kan ook zonder verlenging geplaatst worden.

 

Professionals only

Polygelenscandalous.jpg
bruidsnagels001.jpg

Bruidsnagels

Marion.jpg

 

Polygel is ook zeer geschikt voor nagelbijters. Hiervoor heb ik een speciaal pakket samengesteld.

Nagelbijt Pakket

Week 1 Aanbrengen PolyGel

Week 2 Controle en reparatie

Week 3 Nabehandeling

Week 5 Nabehandeling

Week 7 Nabehandeling

Week 9 Nabehandeling en verwijderen van de Polygel

Bijt je per ongeluk tijdens deze negen weken een nagel eraf of breekt er een stukje af, dan mag je gratis langs komen om dit te laten repareren. Dat is een groot voordeel van dit pakket. Ik wil namelijk net zo graag als jij dat jij, na negen weken, mooie nagels hebt.

Inclusief Nourish nagelriemolie t.w.v. € 8,50. 

Bij afloop van dit pakket is het mogelijk om de PolyGel te behouden. De nabehandeling zal dan één keer per drie/vier weken plaats vinden. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee je nagels groeien.

Verkroostbeh1voor.jpg

Start nagelbijt pakket

Verkroostbeh1na.jpg

Week 1 Aanbrengen PolyGel

Verkroostbeh41.jpg

Week 5 voor de vierde behandeling

Laat kunstnagels altijd plaatsen en/of verwijderen door een professional. Er kan eenvoudig iets mis gaan bij verkeerd plaatsen, gebrek aan hygiëne en bij het onderhouden van kunstnagels. Denk hierbij aan schimmel, ontstekingen en schade aan de natuurlijke nagel.